Cart

Sunbrella Solid 3964 Curacao

€ 41,00
SKU Sunbrella Solid 3964 Curacao
Brand Sunbrella
Sunbrella

Sunbrella is al meer dan 50 jaar de absolute nummer 1 op het gebied van technisch textiel! Sunbrella is de ideale keuze voor het bekleden van meubelen voor binnen- maar zeker ook buitengebruik!

De Sunbrella collectie heeft een enorme keuze aan kleuren, dessins en texturen. De stoffen van Sunbrella zijn goed te verwerken, makkelijk in onderhoud, duurzaam en geven een luxueus gevoel.

Kortom de perfecte stoffen voor uw terras-, boot-, caravan-, outdoormeubelen, banken, stoelen, zitkussens, afschermingsdoeken, etc

Sunbrella voorkomt aantasting of verkleuring door UV straling, heeft een hoge lichtechtheid, eenvoudig te reinigen, ademend - wordt dus niet heet en plakt niet, pilt niet, rot- en schimmelvrij, bacteriewerend, zeewater bestendig en is wasbaar op 30 graden.

- +
De levertijd van deze stof is 2-3 dagen. Twijfel je over de kleur van wil je de stof toch liever eerst zelfs in het echte bekijken? Vraag dat een staal aan via info@nanuccitessuti.nl Dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe!
Meer informatie
Brand Sunbrella
composition/samenstelling 100% Sunbrella solution dyed acryl - speciale antivlekken behandeling
width/breedte 137cm
material weight/gewicht 270gr/sqm
wasvoorschrift/care wasbaar op 30 graden - strijken om de finish te reactiveren
lightfastness/lichtechtheid UV 7/8 ISO 105 B02 - Rain 7/8 ISO 105 B04
flame resistance/vlambestendigheid Class 1 U.F.A.C.

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Sunbrella Solid 3964 Curacao