Cart

Nanucci Tessuti, voorheen bekend onder de naam De Hal - stoffen, is sedert 1949 gevestigd aan de bekende Albert Cuypstraat (Albert Cuyp markt) te Amsterdam.

Ieder jaar slagen onze inkopers er weer in een unieke en uitéénlopende collectie samen te stellen! 

Onze stoffen betrekken wij van toonaangevende en beroemde stoffenleveranciers wereldwijd. Ook van beroemde modehuizen als Valentino, Ungaro, Liberty of London, Scabal, Cerruti, Zegna, Dormeuil, Arsiton, Holland & Sherry, Giorgio Armani, Pierre Cardin, e.v.a.

Of je nu op zoek bent naar een schitterende Italiaanse zijden satijn Duchesse voor je bruidsjurk, een wollen Chanel-tweed voor een jasje of de perfecte stof voor that little black dress, bij ons ben je aan het juiste adres.

Op verzoek van veel klanten zijn dan eindelijk begonnen met een webshop voor een aantal van onze stoffen. Je zult begrijpen dat het vooralsnog onmogelijk is al onze stoffen via deze webshop aan te bieden. Zoek je dus een stof die je niet vindt in de webshop, stuur dan gerust een mailtje met je verzoek.

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve modestoffen, bruids- & interieurstoffen.

Op het gebied van zijde, wol, linnen, imitatie bont, kostuumstoffen, Schotse ruiten, voering, kant, etc. heb je bij ons volop keuzemogelijkheden.

Ben je naar een bepaalde stof op zoek in die speciale kleur neem dan contact met ons op en vraag om stalen! Dit geldt natuurlijk ook als je twijfelt bij een product in de webshop. Vraag als je zeker wilt zijn wat betreft de kleur, kwaliteit, etc om een sample voordat je over gaat tot je daadwerkelijke aankoop!

Je bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel aan de Albert Cuypstraat 224a te Amsterdam.

Tot ziens.

Nanucci Tessuti Team